About us

Prestige Auto Couture is met ruim 20 jaar ervaring de toonaangevende voorloper in de automotive industrie en exclusief distributeur Benelux van Vossen wheels, Judd Elegance, Concavo wheels, Modular wheels, Bespoke, Xo luxury, Axiom, BC Forged, DPE en COR wheels.

Prestige Auto Couture onderscheidt zich in haar soort met een assortiment trendwielen van stijllvol en klasse naar mooie kwaliteitsmerken.

Het streven naar innovatie, perfectie en klasse staan bij ons hoog in het vaandel, waar uiteraard ook een perfecte service bij hoort die verder gaat als een product leveren. Wij streven naar een grote klanttevredenheid, dit uiten we door onze persoonlijke en professionele benadering en deur aan deur montage service naar onze gewaardeerde klanten. U bepaalt de tijd en plaats voor levering en montage! 

Maar ook voor winterbanden, opslag van uw winter/zomer velgen met wisselen op locatie, het spuiten, poederen of polijsten van u velgen bent u aan het juiste adres.

 

Quality & passion

Wij bieden high end producten voor diegene die grote waarde hechten aan prestaties, luxe en exclusiviteit maar ook hebben we in ons assortiment een divers aanbod van betaalbaar tot aan zeer exclusief, graag geven wij hier een gedegen advies in. Al onze producten worden geïmporteerd uit topklasse fabrikanten in Japan, Europa en de Verenigde Staten. Wij garanderen onze gewaardeerde klanten uitsluitend echte producten.

We hebben veel passie en aandacht besteed  aan de website om zowel onze klanten en zakelijke partners overtuiging te geven van onze producten. Bel of mail ons voor de actuele prijzen en beschikbaarheid of voor een deskundig advies.

Met vriendelijke groet, 

Team Prestige Auto Couture